On és l’avi?

17,50 IVA incl.

On és l’avi?

Mar Cortina, Amparo Peguero

36 pgs.

ISBN: 978-84-124006-1-8

Dipòsit legal: B 11146-2021

SKU: 0012 Categoría: Etiquetas: ,
Share

On és l’avi? és un conte per apropar la mort d’una manera natural als nens i les nenes. Una bonica història per acomiadar-se, per obrir-se davant el fenomen de la mort i comprendre’l amb creativitat i espontaneïtat. Alhora, és un conte enormement útil per als adults, per acompanyar els més petits i aprendre d’ells sobre l’amor, la vida i la mort. El conte ve acompanyat d’una Guia Didàctica amb activitats que ens ajudaran a tots i totes a compartir i acceptar amb naturalitat el viatge que és la vida i el seu final.

Autores:

Mar Cortina. Psicopedagoga i Doctora en Ciències de l’Educació. Especialista i investigadora en Didàctica de la Mort amb diferents projectes, assajos i articles publicats sobre el tema. Persona referent de la pedagogia relacionada amb la comprensió infantil i adolescent davant la mort. www.marcotina.com

Amparo Peguero. Estilista, il·lustradora i dissenyadora de moda. Professora de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD). Compagina la seva feina docent amb el disseny de vestuari per a teatre. Amb On és l’avi? se li va brindar l’oportunitat d’introduir-se en el món de la il·lustració de contes infantils.

Peso 0,350 kg
Dimensiones 21 × 24 cm
Carrito de compra