Viure la teva vida no viscuda

24,00 IVA incl.

Viure la teva vida no viscuda; Fer front als somnis no realitzats i complir el teu propòsit a la segona meitat de la vida.

Robert A. Johnson – Jerry M. Ruhl

220 pgs.

Col·lecció: Valors

Traduït per: David Drudis Sánchez

Idioma original: Anglès

ISBN: 978-84-124006-2-5

Dipòsit legal: B 18128-2021

SKU: 0013 Categoría: Etiquetas: ,
Share

“Imagina’t que se t’ha acabat el temps. Ara és el moment de començar a viure de debò”.

Arriba un moment que les nostres psiques desperten a la recerca d’allò autèntic, veritable i profund. Passem la primera part de la nostra vida ocupats en la construcció de la nostra identitat, carrera, parella i tractant d’acomplir els diversos compromisos que la societat i la cultura ens exigeixen. Però a la mitjana edat es dóna un punt d’inflexió: la nostra vida no viscuda es rebel·la dins nostre reclamant-nos atenció. Com redireccionar els aspectes misteriosos i sense cartografiar del nostre ésser?

Viure la teva vida no viscuda és un llibre que ens ofereix múltiples eines i reflexions per afrontar aquest moment vital, escoltar la crida genuïna de la nostra essència i orientar-nos cap a una experiència vital més plena i satisfactòria.

“Què necessito per emprendre la següent fase del meu viatge? Puc donar-me permís per explorar nous camins? Com em manté la por en una postura reactiva lligada a maneres de ser antiquades? Estic content de viure a la perifèria de la meva personalitat o estic preparat per créixer a noves maneres de pensar i sentir? Puc dirigir l’energia necessària per realitzar els meus potencials no viscuts? Viure la vida no viscuda comença avui amb tu”.

Robert A. Johnson i Jerry M. Ruhl, en aquest llibre de lectura fluïda i entenedora, ens empeny i ensenya a transformar-nos, a acceptar-nos i a incorporar a la llum de la consciència tot allò que ha quedat sense viure en la profunditat de l’inconscient. En definitiva, a dominar l’art d’estar veritablement viu a l’aquí i l’ara.

Peso 0,350 kg
Dimensiones 21 × 13 cm
Carrito de compra