On és l’avi?

On és l’avi? és un conte per apropar la mort d’una manera natural als nens i les nenes. Una bonica història per acomiadar-se, per obrir-se davant el fenomen de la mort i comprendre’l amb creativitat i espontaneïtat. Alhora, és un conte enormement útil per als adults, per acompanyar els més petits i aprendre d'ells sobre l'amor, la vida i la mort. El conte ve acompanyat d'una Guia Didàctica amb activitats que ens ajudaran a tots i totes a compartir i acceptar amb naturalitat el viatge que és la vida i el seu final.

Mar Cortina. Psicopedagoga i Doctora en Ciències de l'Educació. Especialista i investigadora en Didàctica de la Mort amb diferents projectes, assajos i articles publicats sobre el tema. Persona referent de la pedagogia relacionada amb la comprensió infantil i adolescent davant la mort.
www.marcortina.com

Amparo Peguero. Estilista, il·lustradora i dissenyadora de moda. Professora de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València (EASD). Compagina la seva feina docent amb el disseny de vestuari per a teatre. Amb On és l’avi? se li va brindar l'oportunitat d'introduir-se en el món de la il·lustració de contes infantils.

Mar Cortina, Amparo Peguero
On és l’avi?

Col·lecció: Candor
Idioma original: Català
Número de páginas: 36 pgs.

Tamany: 21 x 24 cm.

ISBN: 978-84-124006-1-8
Dipòsit legal: B 11146-2021

Matèries IBIC:
YBCS Llibres de contes il·lustrats
YFU Contes (infantil/juvenil)
YXF Qüestions personals i socials: família (infantil/juvenil)
YXG Qüestions personals i socials: mort i dol (infantil/juvenil)

Share